News & Events

Ден на отворените врати в Кулинарна академия HRC

Сгответе бъдещето си с професионално кулинарно образование.

09/11/2022

Обичате ли да готвите, да пътувате, да учите, да експериментирате и да откривате нови хоризонти пред личните си и професионални възможности?
Ако отговорът е да – време е да се замислите за професионално кулинарно образование. А ако още не сте чували за HRC Culinary Academy, сега е моментът да дойдете и да сготвите кулинарното си бъдеще.

HRC Culinary Academy е сред най-добрите центрове за професионално кулинарно обучение в Източна Европа и с радост ще ви посрещнем, за да се запознаете отблизо с нашия екип от квалифицирани шеф-инструктори, обучителни програми, курсове, международни стажове и световните възможности, които се отварят пред учениците на HRC.

Всеки завършил академията, получава сертификат акредитиран от Американската Кулинарна Федерация, който дава възможност да започнете работа навсякъде по света.

Приемаме нови курсисти два пъти в годината –  през Септември и през Март. Основната ни програма е “Кулинарни Изкуства”, която трае две години и половина, като част от програмата са включени и два платени стажа в Европа и Щатите.
Обучителните такси са изключително достъпни, а образованието и условията, които предлагаме, са на световно ниво.

Заповядайте на вдъхновяваща обиколка в HRC, за да се запознаете с нас, да разберете повече за живота в академията, да разгледате залите за обучение, демо-ресторанта, кампус-хотела и да изпием едно кафе, докато ви разказваме за световните професионални възможности, които се откриват пред вас.

Програма на обиколката:

  • 16:00 – 16:15 посрещане в Demo Theater в основната сграда на академията.
  • 16:15 – 16:45 разходка в залите за готвене на кулинарната академия.
  • 16:45 – 17:20 “от кухнята” на учебен ресторант Talents и тур в кампус-хотел Kitchen59.
  • 17:20 – 18:00 кафе, сладки и презентация на обучителните програми в HRC.

! При желание да се включите в отворения ден, молим да запазите вашето място, като ни пишете до 10 декември на:
email: djidji@hrcacademy.com
телефон: +359894603428

 

see all news
Ден на отворените врати в Кулинарна академия HRC

1000 euros scholarship for F&B students

24 Feb 20

Nowadays, sustainability is a very hot topic. It is hot in all of its aspects and it is directly impacting the hospitality indstry. That is why we'd like to see your vision on sustainability and green future. We'd like to find out: What annoys you in restaurants or any F&B outlet and why in terms of sustainable uses?

read more